Udstyr

At være håndbrygger kræver lidt udstyr, man kan starte med to suppegryder, og et par gærspande, men det bliver sjovere og nemmere med lidt godt grej de øverste ting er mine senest nyeanskaffelse, og helt i bunden hvad jeg startede med i 2007.  

29 l  Elgryde                                                                  Digital termometer

Lautertun/ gærings beholder i rustfrit stål med sibund





Hjemmelavet maltkværn

27 liters elgryde fra Lidl ( bruges nu mest til at varme vand i


                                 Hjemmelavet Chiller



Hjemmelavet Lautertun - (3mm huller med boremaskinen)           3 dåser tomatpure til afstands-klodser :-)


Div. termometer mm.


50 lit's gasgrukeddel


Høns til at spise den brugte malt


Min første "køler" 



Opstart: Lautertun af vinballon ( se haandbryg.dk) - ikke særlig god - men anvendelig
                               









                                                                                 vinballoner